Tør du vælge en billig tekstforfatter?

Begrebet billigt er lidt ligesom bagsiden af en hest. Hvis du nærmer dig det uden at vide, hvad du har med at gøre, kan det gå frygtelig galt. Når en service optræder i følgeskab med begrebet billig, skal du være varsom. Det gælder også for tilbuddet om en billig tekstforfatter. Derfor skal vi nu tale lidt om, hvorfor du trygt kan vælge FreelanceTekstforfatter.dk som din tekstforfatter.

Billig tekstforfatter til dine produkttekster

Overvej følgende situation. Du har netop startet din egen netbutik, og du har masser af produkter, der skal tilføjes til din shop. Der er meget at lave som virksomhedsejer. Vedligeholdelse og support. Opsætning. Lagerføring. Revisor. Kundekontakt. Hvordan i alverden skal du så få tilføjet produkterne til din shop i indeværende årtusinde? Du overvejer en tekstforfatter, for de siger alle sammen, at de er billige. Men for det første er der ingen, der skriver faste priser på deres services. Derfor kan du ikke umiddelbart regne ud, hvor meget det kommer til at koste dig. Du har ikke lige tid til at indhente tilbud, så du skyder tanken væk igen. Da du får en smule tid til overs, kontakter du nogle stykker. Du har 250 produkter, og det bliver en milliard kroner. Nej, måske ikke. Men bliver det alt for dyrt, kan det jo slet ikke betale sig at gå videre med din forretning. Findes der da slet ingen ordentlige og billige tekstforfattere, der kan hjælpe mig, tænker du.

Skal jeg hjælpe dig?

Hvilket held at du lige nu befinder dig her hos FreelanceTekstforfatter.dk! Man skal passe på med at smide om sig med løfter, men jeg tør godt love dig, at du her hos FT har fundet én af markedets bedste OG billigste tekstforfattere til produkttekster. Og der er slet ingen grundt til at være nervøs for hestens bagdel, for jeg garanterer for tekstens kvalitet. Her betyder billig tekstforfatter ikke en hov i panden eller noget andet sted.

Billigste tekstforfatter, når du starter virksomhedsblog

Når din onlinevirksomhed er begyndt at køre rigtig godt, bl.a. takket være alle dine unikke produkttekster, finder du på at starte en blog, for det er en god ide for en virksomhed, har din tekstforfatter fortalt dig. Men åh nej! Hjælp til regelmæssige blogindlæg betyder store regninger for tekstforfatning. Frygt ej. Du er i sikkerhed her hos FT. Som din billige, professionelle tekstforfatter, hjælper FT dig naturligvis også med dine blogindlæg. Sammen finder vi ud af, hvilke søgeord du gerne vil findes på, og så skriver jeg dine artikler. Nogle gange kræver dit emne kun en smule research. I så tilfælde får du et superbilligt blogindlæg. Andre gange ønsker du dybdeborende artikler om emner, der kræver noget mere research. Velskrevne og varierede blogindlæg sørger for at tiltrække brugere til din hjemmeside, og du er en glad virksomhedsejer. Jeg er en trænet researcher og øvet i at overskue store mængder tekst, og på trods af at research betyder tillæg til startprisen, så er jeg stadig blandt de absolut billigste tekstforfattere, du finder. Tror du på mig? Hvis du gør, så lad os komme i gang med dine tekster. Hvis ikke, så scan markedet og kom til det. Vi ses snart!

Bestil billig tekstforfatning

Se alle mine faste priser