Tør du vælge en billig tekstforfatter?

Billig tekstforfatter

Du kan få en tekstforfatter så billigt, du har lyst. Nej, ved du hvad, glem den billige tekstforfatter. Hvad med en gratis tekstforfatter? Her er, hvad du kan gøre.

Find eksempelvis en engelsk side, som har noget nogenlunde fornuftigt tekstindhold. Kopier teksten ind i det, der hedder Google Translate. Og vupti! Se nu der. En hel masse tekst helt klar til at pryde din hjemmeside. Eller hvad? Nej, måske er den ikke helt klar endnu. Men programmet gjorde det bedste, det kunne. Og det var jo gratis. Så come on…

Ole tilbyder også billig tekstforfatning

Du kan også kontakte Ole. Han går i folkeskole, og han vil rigtig gerne have en ny smartphone. Sparegrisen er dog ikke helt så fuldfed, som elektronikmarkedet kræver, så hvad gør Ole?

Han synes egentlig meget godt om dansktimerne. Og han ved, at mange mennesker har brug for tekster til hjemmesider, blogs og lignende. Han er skrap til det der internet, og han opretter sig på et par steder, hvor man kan tilbyde sin service som billig tekstforfatter. Hvor svært kan det være, tænker han. Timeløn på 50 kroner, og han er kørende.

Men Ole er ikke en moden skribent. Her har moden ikke noget at gøre med hverken ost eller overgangsalder. Passion for sprog og kommunikation skal udvikles gennem arbejdet med det. Timer med næsen og tankerne begravet i bøger. Alle salgs bøger. Både dem, der er faglige og dem, der er skønne. Og skrivning. Masser af ord i fingrene er et must. Hundredvis. Tusindvis. Millioner. Og det har Ole ikke. Han skriver for pengene og ikke passionen. Og det kan man se på hans tekster. Men hey… Ole er en hamrende billig tekstforfatter, så hvad gør det?

Tilbud på billige tekster – fra Indien

Måske skulle du hellere sende Yakshit Balasubramanian en mail. Rar indisk mand med en dansk mormor i Vejle-området. Sørme om ikke Yakshit også tilbyder sig som billig tekstforfatter. Han har besøgt Danmark et par gange og kender til sproget. Sådan da. Han svarer på dine mails, som vinden suser, og du aner faktisk ikke, hvor han er.

Efter et par uger sender han dig nogle tekster. Der er da et par sætninger på korrekt dansk imellem. Hvis man altså strækker sin gode grammatiske vilje til bristepunktet. Resten er en kreativ omgang danglish, som de Nattergale gerne ville have fingrene i. Men du har fået dine tekster fra en billig tekstforfatter, og det var det vigtigste. Så kan du jo selv investere lidt tid i at renskrive dem. Faktisk hele lørdagen. Og resten af weekenden med.

Køb originalen, hvis du vil undgå problemer

Begrebet billigt er lidt ligesom bagsiden af en hest. Hvis du nærmer dig det uden at vide, hvad du har med at gøre, kan det gå frygtelig galt. Når en service optræder i følgeskab med begrebet billig, skal du undersøge, hvilken hest du står og klapper. Det gælder også for tilbuddet om en billig tekstforfatter.

Det er så nemt at finde en billig skribent. Og det største problem er ikke engang, at de letkøbte tekster er anonyme og uinspirerende, når de er bedst, og sprogligt elendige når de er værst. Nej, det største problem er, at de er kopiprodukter. Der er ingen originalitet i dem, og du har på forhånd tabt kampen om synlighed, hvis du vælger en af vores ovenstående venner som din leverandør af billige tekster.

Derfor skal vi nu tale lidt om, hvorfor du trygt kan vælge FreelanceTekstforfatter.dk, når du leder efter en billig tekstforfatter. Jeg er billig i betydningen billigere end rigtig mange andre. Og samtidig forsøger jeg altid at gøre noget andet end dem. For det er det, det hele handler om.

Billig tekstforfatter til dine produkttekster

Overvej følgende situation. Du har netop startet din egen netbutik, og du har masser af produkter, der skal tilføjes til din shop. Der er meget at lave som virksomhedsejer. Vedligeholdelse og support. Opsætning. Lagerføring. Revisor. Kundekontakt. Hvordan i alverden skal du så få tilføjet produkterne til din shop i indeværende årtusinde?

Du overvejer en tekstforfatter, for de siger alle sammen, at de er billige. Men for det første er der ingen, der skriver faste priser på deres services. Derfor kan du ikke umiddelbart regne ud, hvor meget det kommer til at koste dig. Du har ikke lige tid til at indhente tilbud, så du skyder tanken væk igen. Da du får en smule tid til overs, kontakter du nogle stykker. Du har 250 produkter, og det bliver en milliard kroner. Nej, måske ikke. Men bliver det alt for dyrt, kan det jo slet ikke betale sig at gå videre med din forretning. Findes der da slet ingen ordentlige og billige tekstforfattere, der kan hjælpe mig, tænker du.

Skal jeg hjælpe dig?

Hvilket held at du lige nu befinder dig her hos FreelanceTekstforfatter.dk! Man skal passe på med at smide om sig med løfter, men jeg tør godt love dig, at du her hos FT har fundet én af markedets bedste OG billigste tekstforfattere til produkttekster. Og der er slet ingen grundt til at være nervøs for hestens bagdel, for jeg garanterer for tekstens kvalitet. Her betyder billig tekstforfatter ikke en hov i panden eller noget andet sted.

Billigste tekstforfatter, når du starter virksomhedsblog

Når din onlinevirksomhed er begyndt at køre rigtig godt, bl.a. takket være alle dine unikke produkttekster, finder du på at starte en blog, for det er en god ide for en virksomhed, har din tekstforfatter fortalt dig. Men åh nej! Hjælp til regelmæssige blogindlæg betyder store regninger for tekstforfatning. Frygt ej. Du er i sikkerhed her hos FT.

Som din billige, professionelle tekstforfatter, hjælper FT dig naturligvis også med dine blogindlæg. Sammen finder vi ud af, hvilke søgeord du gerne vil findes på, og så skriver jeg dine artikler. Nogle gange kræver dit emne kun en smule research. I så tilfælde får du et superbilligt blogindlæg. Andre gange ønsker du dybdeborende artikler om emner, der kræver noget mere research. Velskrevne og varierede blogindlæg sørger for at tiltrække brugere til din hjemmeside, og du er en glad virksomhedsejer.

Jeg er en trænet researcher og øvet i at overskue store mængder tekst, og på trods af at research betyder tillæg til startprisen, så er jeg stadig blandt de absolut billigste tekstforfattere, du finder. Tror du på mig? Hvis du gør, så lad os komme i gang med dine tekster. Hvis ikke, så scan markedet og kom til det. Vi ses snart!

Få billig tekstforfatning

Se alle mine faste priser