Freelance tekstforfatter

Freelance tekstforfatter

Søger du en freelance tekstforfatter? Så er det godt, at de ved, hvad de laver. Søgemaskinerne altså. De har præsenteret dig for mig. Jeg hedder Charlotte, og jeg er freelance tekstforfatter. Det betyder, at jeg har mit eget tekstforfatningsbureau. Jeg er selvstændig og fleksibel, og jeg tilbyder freelance tekstforfatning af blogartikler, kategoritekster, content marketing, produktbeskrivelser og webtekster.

Freelance ikke free lanceAlle de tekster, der flyder fra min hånd, er naturligvis SEO tekster, for jeg ved, hvor vigtigt det er tilpasse sine tekster til søgemaskinerne. Jeg har skrevet tekster i mange år, og jeg har stor interesse for alt, der har med SEO at gøre. Jeg har et netværk af teknikere, som kan udføre al den tekniske SEO, jeg måtte have brug for hjælp til. Derfor skal du gøre dig umage for at finde den SEO-udfordring, jeg ikke kan løse i samarbejde med mit kompetente netværk.

Apropos freelance, ved du så, hvad freelanceren lavede engang for længe siden? Han solgte sin lancebehændighed til højestbydende – han var lejesoldat, en free lance. En freelance skribent anno i dag har droppet soldateriet og benytter sig i stedet af den tastaturkrigeriske metode. Og hvis jeg en gang imellem spidder noget, er det med en 0,5 mm stiftblyant. Ganske fredeligt, naturligvis.

En freelance skribent er billigere end en fastansat tekstforfatter

Når du vælger en freelance tekstforfatter, slipper du for at fuldtidsansætte en skribent til at stå for dit indhold. Det er alt for dyrt, og jobopslag og ansættelsessamtaler tager lang tid. Alt i alt sparer en freelancer dig for en masse penge – og kaffe. Det er ikke, fordi vi skribenter drikker meget kaffe. Men det, vi drikker, skal være godt!

En freelancer kan sagtens løbende forfatte nyt indhold til din blog og dermed holde den opdateret og interessant. Det kræver meget arbejde at skrive tekstindhold til websider, for dine artikler skal være lange, velskrevne og fængende. Hvis du viser tekstindhold med dårligt sprog og grammatikfejl på din webside, drukner du dit budskab.

Ingen lægger mærke til alt det fornuftige, du har at sige, hvis de hele tiden snubler over stavefejl og knudrede formuleringer. Og dine besøgende læser i hvert fald ikke dine artikler til ende. Hver gang dine besøgende forlader din hjemmeside efter kun at have tilbragt ganske kort tid på den, registrerer Google det. Og det er ikke noget godt signal at sende til en søgemaskine, at man ikke kan fastholde sine kunder og læsere. En freelance tekstforfatter har du altid ved hånden, og hun tager hånd om dine læsere gennem dit indhold.

Ja, jeg mangler tekst

Vælg en freelance tekstforfatter, der ved noget om SEO

Google har tre kriterier, som er de mest afgørende for din placering i søgemaskinens resultater. Tekstindhold det vigtigste af disse kriterier.

Men hov … Vent lige lidt … Nu prøver du at bilde mig ting ind, tænker du. For du har hørt, at linkbuilding er mindst lige så vigtigt.

Teksten er den vigtigste SEO-faktorBare rolig. Dine ører fejler ikke noget. Linkbuilding deler førstepladsen med tekstindholdet. Ikke omvendt. Tænk lige over det i et øjeblik. Google driver virksomhed delvist baseret på at kunne servere kvalitativt indhold til brugerne. For at vi skal kunne finde det indhold og gøre brug af den service, som websiden måtte tilbyde, skal vi naturligvis kunne finde den. Men man kommer langt med tekstindholdet alene. Og så kan man begynde på sin linkbuilding, når tekstindholdet allerede er der. Er det en subjektiv udmelding fra én, hvis jobtitel er freelance tekstforfatter? Måske lidt. Har jeg også ret? Ret meget ret.

Godt tekstindhold er ikke bare ord uden stavefejl. Søgemaskinerne lægger i stigende grad vægt på at kunne håndtere stemmesøgning. Flere og flere bruger de digitale assistenter. En stemmesøgning består af flere ord end traditionelle søgninger – ofte hele sætninger udformet som spørgsmål. Det stiller krav til tekstindholdets struktur og kvalitet. Så hvis du vil være at finde i toppen af Google, skal du vælge en freelance tekstforfatter, der ved, hvordan hun skal tilpasse dit tekstindhold til det, man kalder semantisk søgning. Semantisk søgning er det seneste inden for søgemaskineoptimering, og det er kommet for at blive.

Jeg er med på vognen. Er du?

Freelance skribent med stor ansvarsfølelse

Webteksten udtrykker hvem du erNår jeg skriver dit indhold, er jeg med til at forme din virksomheds ansigt. Hvem har ikke hørt udtrykket ‘du er smuk, som du er.’ Præcis hvor meget jeg kan erklære mig enig i det udsagn afhænger af tidspunkt på dagen og sindstilstand i det specifikke øjeblik. Selv hvis dit professionelle ansigt allerede er en fryd for øjet, kan det blive endnu skønnere. Tænk på en freelance tekstforfatter som din websides makeupartist. Du tænker sikkert, at sådan en kan du sagtens leve uden. Lige indtil du ser dit eget blege ansigt i projektørlys.

Det er et stort ansvar, og jeg tager mit ansvar alvorligt. Det er også en meget spændende opgave for mig som freelance tekstforfatter at skulle fange dine læsere med ord og få dem til at vende tilbage igen. Dine tekster skal have den helt rigtige blanding af humor, varme, troværdighed og professionalisme. De skal være spændende historier, dine besøgende bare må læse. Her er evnen til historiefortælling helt essentiel. Har du hørt om storytelling i content marketing? Hvis ikke, kan jeg fortælle dig en historie om det.

Du er en stor del af processen, når jeg skal skabe dit tekstindhold. Du ved bedst, hvilket indtryk du gerne vil give dine kunder og læsere. Og jeg ved bedst, hvordan man laver indtryk om til udtryk.

Freelance tekstforfatter med akademisk baggrund

Akademiker og tekstforfatterJeg er cand.mag. Det betyder, at jeg har tilbragt en del år på universitet. Det kræver ikke en universitetsgrad at være freelance tekstforfatter, og jobtitlen er langt fra beskyttet. Men min akademiske baggrund er din garanti for, at jeg er vant til at læse, skrive og researche på et meget højt niveau. Jeg er trænet i at tilegne mig viden og gøre kompliceret tekst forståelig. Og det er ganske smart, for jeg bliver jævnligt kontaktet af folk, der beskæftiger sig med noget, jeg aldrig har hørt om. Så er Google i den grad min ven, og efter et lynkursus i dit emne kan jeg skrive dine artikler, dine salgsbreve, SEO-tekster, pressemeddelelser, eller hvad du nu skal bruge. Også hvis du skal bruge dem på engelsk.

Jeg læste min kandidat sammen med internationale studerende, og alt foregik på engelsk. Derfor kan jeg også hjælpe dig med tekstindhold, hvis du leder efter en freelance tekstforfatter til at skrive engelske tekster.

Velkommen til FreelanceTekstforfatter.dk!

Få et tilbud