Content marketing og SEO

Der er en meget tæt forbindelse mellem content marketing og SEO. I arbejdet med SEO er løbende udgivelse af en stor mængde tekstindhold uomgængeligt. Men du skal selvfølgelig ikke plukke dit tekstindhold tilfældigt.

De fleste kommercielle websider har landingssider, der skal tiltrække trafik på bestemte vigtige søgeord, eventuelt i bestemte perioder. Men det er ikke nok.

Arbejdet med organisk SEO kræver, at du jævnligt bearbejder en lang række relevante enkeltord (generiske søgeord), ordkombinationer (long-tail-søgeord), spørgsmål (ift. stemmesøgning), lokationer  (ift. lokal søgning) og relaterede søgeord. Og her er content marketing den mest inspirerende og intelligente måde at gøre det på. I dine content marketing-artikler kommer alt dette helt af sig selv, da du jo tager udgangspunkt mødet mellem din målgruppes udfordringer og din ekspertviden.  Når du på daglig/ugentlig/månedlig basis udgiver velskrevne og relevante content marketing-artikler, styrker du din SEO, og du vil opleve at få bedre placeringer i Google.

A Content Christmas Carol – er content marketing bah humbug?

Gammelt eksempel på content marketing

Der var engang en flittig og behændig trykker. Han blev født i Boston i en af de 13 kolonier, der i 1776 sammen erklærede sig et selvstændigt USA. Han kom selv til at spille en stor rolle i processen frem mod uafhængighed, men inden han nåede så langt, drev han sin egen lille virksomhed. Trykkeren hed Benjamin Franklin. Franklin kan snildt karakteriseres som det, vi i dag vil kalde en arbejdsnarkoman. Han planlagde nøje sine dage. Tidligt op. Meget tidligt!…

0
Læs mere

Så lang tid skal du bruge på at skrive blogartikler, der rangerer i Google

Datadrevet eller original ide

Du kan skrive en blogartikel på en halv time. Måske mindre – 15 minutter. Nogen lavere? Men så skal du også være mere end almindeligt dygtig, før resultatet giver nogen som helst pote derude. (Medmindre du er en laber celeb og kan slippe afsted med konstant at forveksle orddiarré med værdifuldt og inspirerende indhold …) Nej, fat hellere om selvdisciplinen, og prøv at modstå den fristende udgiv-knap. Der er ikke nogen endelig opskrift på hverken tidsforbrug eller længde i forhold…

0
Læs mere