Hvad betyder content marketing

Content marketing betyder indholdsmarkedsføring. Det er en markedsføringsmetode, hvori du tager udgangspunkt i dine kunders behov frem for din egen trang til at sælge dem noget her og nu.

Du skal læse content meget bredt. Indhold kan være tekst (ofte på en virksomhedsblog), men det kan også være videoer, e-bøger og eller grafik. Du skal skabe indholdet på baggrund af dine interesse for og din ekspertviden om dit produkt eller din service. Du ved bedst, hvilke problemer din målgruppe har, som relaterer sig til dit produkt. Løs problemerne for kunderne. Del ud af din viden. Lav guides, infografik og artikler, hvori du tæller, beretter og forfører læseren. Det giver dig en aura af autoritet, og du skaber en uvurderlig tillid til dig selv blandt dine kunder. Og pludselig en dag kommer de for at købe ting af dig.

Content marketing kræver tid og indsats, men ikke nødvendigvis penge. Du kan skrive dine egne artikler, og et par stykker om måneden kan have en kæmpestor effekt – både ift. SEO og salg.

5 spørgsmål, du skal kunne svare på for at lave en content marketing strategi

Intet direkte salg i content marketing

Har din virksomhed en content marketing strategi? Hvis du ikke er nået dertil endnu, behøver du ikke føle, at du er bagud. Flere og flere virksomheder bruger content marketing som en del af deres markedsføring, men faktisk er der ikke ret mange, der har en egentlig strategi. Men content marketing strategi er hverken kedeligt eller svært, og strategien kan hjælpe dig med at producere indhold, der er mere effektivt. Og den kan endda give dig nye ideer til initiativer, som…

0
Læs mere

Content marketing og copywriting er kolleger på kontoret – hvem skal du til møde hos?

Content marketing og copywriting

Content marketing og copywriting er to tætte kolleger. De sidder side om side på et kontor, de deler, og hver dag forfatter de begge to tekster for kunder, der virkelig vil noget stort med deres forretning. Content marketing og copywriting taler sammen hele tiden. De diskuterer opgaverne, og de inspirerer hinanden til at skrive bedre tekster. Faktisk ville det være næsten umuligt for content marketing at holde sine professionelle skrivefærdigheder helt angrebsklare, hvis copywriting blev langtidssygemeldt. Hun ville være helt…

0
Læs mere