RankBrain

RankBrain er den nyeste del, som er blevet integreret i Googles kernealgoritme, Google Hummingbird.

RankBrain er et system med en art kunstig intelligens i den forstand, at det kan lære sig selv nye ting på baggrund af eksisterende viden. Det nye system bliver brugt til at bearbejde nogle typer af søgninger. Ofte er der tale om meget unikke søgninger eller søgninger, der aldrig før er blevet foretaget. På denne måde bliver det selvlærende system hele tiden udsat for nye begreber, og det vil løbende lære forbinde dem med andre lignende begreber.

Google har udviklet RankBrain for at kunne tilbyde bedre søgeresultater, der er mere relevante i forhold til brugerens intention. Systemet skal hjælpe med at tolke begreberne i tekstindhold, så kernealgoritmen ikke kun skal lede efter specifikke søgeord men også finde synonymer og begreber med en lignende betydning.

Det er meget vigtigt at skrive tekstindhold af høj kvalitet og tilpasse det til RankBrain, da Google har fortalt, at systemet ligger nummer tre på listen over de vigtigste rangeringsfaktorer – kun overgået af selve tekstindholdets kvalitet og antallet af troværdige backlinks.

Hvad er RankBrain? [for DUMMIES]: Sådan virker Googles kunstige intelligens, og derfor skal du optimere til den

SEO-bureau om kvalitetsindhold

Hvad er RankBrain? Det er et godt spørgsmål. Så godt, at stor del af det materiale, der findes om RankBrain, er baseret på gæt. Måske fordi det er så kompliceret en størrelse, at det kræver en dobbelt doktorgrad i computeringeniørvidenskab for at forstå konceptet. Måske fordi Google (de skiderikker!) ikke vil ud med det. De fleste gæt på, hvad RankBrain er, og hvordan den fungerer, er meget kvalificerede. Heldigvis. For ellers kunne jeg ikke have sammensat den her artikel på…

0
Læs mere

Sådan skal du søgeoptimere til semantisk søgning

Eksempel på semantik

Semantik er et fascinerende begreb i sig selv, og det bliver bare endnu mere spændende, når vi om lidt skal tale om semantiske søgninger. Semantikken beskæftiger sig med ordenes betydning, og i forlængelse heraf undersøger den, hvordan denne betydning kan bruges til at binde ordene sammen til det meningsfyldte sprog, vi bruger i vores kommunikation. Semantik er en gren inden for både filosofi og lingvistik. Filosofisk semantik beskæftiger sig blandt andet med sprogets forhold til virkeligheden samt betingelserne for, hvordan…

4
Læs mere