Tekstforfatter Odense

Tekstforfatter Odense

Gode eventyrSom tekstforfatter i Odense er det noget af en ære at vide, at bare nogle få kilometer fra hjemmekontoret boede engang en af verdens største historiefortællere. Denne skribent over alle skribenter skrev tekster og historier om alt, hvad han så – i Odense og alle andre steder. Men fra Odense gik hans verden, og han gav os grimme ællinger, havfruer og indbildske mænd i undertøj. Hver en odenseansk tekstforfatter må i al ydmyghed gøre en indsats for at aflure metoderne til brug af dette fantastiske billedsprog. Jeg taler naturligvis om hr. Andersen.

Kan man, som tekstforfatter i Odense, slå sig på, at man deler by med sådan et talent? Nok ikke. Men man kan være sig bevidst, at skriver man gode historier, er det kun, fordi man er så priviligeret at kunne stå på skuldrene af litteraturgiganter som ham.

Leder du efter en tekstforfatter i Odense?

Sikken et held! Jeg bor og arbejder som tekstforfatter i Odense, og det er derfor, du har fundet mig. Er det ikke sjovt, som verden (læs: Google) så fint serverer lige det, du har brug for?

Siden du har søgt efter ’tekstforfatter Odense’, drager jeg et par konklusioner om dig. Bare rolig, der er kun tale om ganske fredelige og logiske konklusioner – såsom at du selv har en virksomhed i Odense. Der kan jo være så mange grunde til, at du gerne vil finde en tekstforfatter, der arbejder tæt på dig og din virksomhed. Søger du troværdighed? Måske vil du gerne møde mig, så du kan vurdere, om jeg er alt det, jeg giver mig ud for at være. I så fald håber jeg, at jeg ligner det billede, jeg har forsøgt at male af mig selv.

Få originale webtekster

Tekstforfatning fra Odense til hele verden

Hvis du sidder i Odense, kan jeg komme forbi din virksomhed til en kop kaffe, imens vi planlægger det tekstindhold, du efterspørger. Men hvis du er som de fleste, fornemmer du hurtigt, om du har lyst til at samarbejde med mig, når du suser rundt på min webside (det er så her, jeg retter nervøst på kraven og afventer din dom!).

En tekstforfatter har ikke brug for brevduerMåske har du bedt Google om et udvalg af skribenter fra Odense, fordi du bare gerne vil støtte mindre virksomheder i dit nærområde. I så fald virker du som et rart og sympatisk menneske. Og dig har jeg da bestemt lyst til at arbejde sammen med om at skabe originalt tekstindhold af den kvalitet, du og søgemaskinerne efterspørger.

Tekstforfatning for virksomheder såvel som for privatpersoner kan foregå på tværs af store afstande uden problemer. For det fiffige er jo, at produktet er digitalt. Derfor behøver vi hverken brevdue eller drone for at samarbejde over lange afstande. Men …

64.000-dollar-question, ladies and gentlemen …

Hvorfor skulle du vælge en skribent fra Odense, hvis du selv sidder i (indsæt din by)?

God kemi mellem dig og tekstforfatterenDu skal ikke vælge tekstforfatter på udelukkende baggrund af fordelagtig geografi. Nej, meget bedre er det, når du vælger skribenten på baggrund af stil, kvalifikationer og kemi. Tekstsamarbejdet er trods alt et personligt samarbejde om et custom-made produkt.

Har du alligevel svært ved at abstrahere fra de lavpraktiske, geografiske udfordringer, der kan være forbundet med et langdistanceforhold? Frygt ej. Vi kan fange hinanden på mobilen og på mail, og vi kan holde møder via Skype. Det bliver så godt!

SEO tekstforfatning i Odense

Jeg er ikke den eneste tekstforfatter i Odense, men jeg vil være anderledes og skille mig ud fra de andre. Jeg arbejder hver dag på at fylde mere viden i min SEO-rygsæk, som i forvejen er ret voluminøs (jeg flytter snart i rullekuffert!).

SEO tekstforfatter på krogen

Du ved det måske ikke, men du leder ikke bare efter en dygtig tekstforfatter her i Odense. Du leder efter en velskrivende og SEO-kyndig skribent tæt på dig. Det er ikke sikkert, at du fisker efter en SEO-tekstforfatter. Men da tekstindholdet nu spiller sådan en hypervigtig rolle for din samlede SEO-indsats, hvorfor så ikke beholde den skribent, du netop har fået på krogen? Bare et forslag.

Besøg min odenseanske blog om at skrive og søgeoptimere

Blog om SEO og om at skriveDu sidder lige nu med et relativt kort stykke tekst fra min hånd, og hvordan skal du på den baggrund kunne bedømme, om mine skriveegenskaber og SEO-færdigheder lever op til dine krav? Det skal du heller ikke. Du skal læse lidt mere af det, jeg har skrevet. Smut forbi min blog. Her finder du artikler, der er en hel del fyldigere end den her lille post-it.

Artiklerne skal oplyse mine læsere om skrivetanker og -teknikker. Om SEO i alle afskygninger. Jeg forsøger at aktivere så mange af mine hjerneceller som muligt, når jeg skriver mine artikler, så mine læsere skal gøre det samme, når de læser dem. Det betyder ikke, at sproget er vanskeligt. Det betyder derimod, at jeg forsøger at gøre kringlede emner tilgængelige for mennesker med et minimum af forhåndsviden. De skal føle, at de er blevet både underholdt og oplyst. Artiklerne skal gøre de besøgende klogere på min stil, og de skal overbevise sådan nogle som dig om min store interesse for sprog og SEO.

Bagefter kan du så beslutte, om jeg er den tekstforfatter i Odense, der skal skrive din websides tekstindhold.

Jeg glæder mig til at se dig i min indbakke 🙂