Tekstforfatter Odense

Tekstforfatter Odense

Leder du efter en tekstforfatter i Odense? Sikken et held! Jeg bor og arbejder som tekstforfatter i Odense, og det er derfor, du har fundet mig.

Tekstforfatning for virksomheder såvel som for privatpersoner kan foregå på tværs af store afstande uden problemer. Vi kan fange hinanden på mobilen og på mail, og vi kan holde møder via Skype. Alligevel har du søgt efter en tekstforfatter i Odense – sandsynligvis fordi du selv har en virksomhed her.

Der kan være forskellige grunde til, at du gerne vil finde en tekstforfatter, der arbejder tæt på dig og din virksomhed. Søger du troværdighed? Måske vil du gerne møde mig, så du kan vurdere, om jeg er alt det, jeg giver mig ud for at være. I så fald håber jeg, at jeg lever op til dine forventninger.

Det kan også være, at du gerne vil have, at jeg hurtigt kan komme forbi din virksomhed til en kop kaffe, imens vi planlægger det tekstindhold, du efterspørger. En tredje mulighed er, at du bare gerne vil støtte iværksættere i dit nærområde. Hvis jeg rammer plet med nogle af de her årsager til, at du søger tekstforfatning lige netop fra Odense, virker du som et rart og sympatisk menneske. Og dig vil jeg gerne arbejde sammen med om at skabe originalt tekstindhold af den kvalitet, søgemaskinerne efterspørger.

Få originale webtekster

SEO tekstforfatning i Odense

Jeg er ikke den eneste tekstforfatter i Odense, men jeg vil gerne være anderledes og skille mig ud fra de andre. Jeg arbejder hver dag på at fylde mere viden i min SEO-rygsæk, som i forvejen er ret voluminøs. Du ved det måske ikke, men du leder ikke bare efter en dygtig tekstforfatter her i Odense. Du leder efter en velskrivende og SEO-kyndig skribent tæt på dig.

Du sidder lige nu med et relativt kort stykke tekst fra min hånd, og hvordan skal du på den baggrund kunne bedømme, om mine skriveegenskaber og SEO-færdigheder lever op til dine krav?

Det skal du heller ikke. Du skal læse lidt mere af det, jeg har skrevet. Læs nogle af mine artikler, der er meget længere end denne lille post-it med en håndsrækning til den, der søger en tekstforfatter i Odense.

Artiklerne skal oplyse mine læsere om skriveri og SEO i alle afskygninger. Jeg forsøger at aktivere så mange af mine hjerneceller som muligt, når jeg skriver mine artikler, så mine læsere skal gøre det samme, når de læser dem. Det betyder ikke, at sproget er vanskeligt. Det betyder derimod, at jeg forsøger at gøre kringlede emner tilgængelige for mennesker med et minimum af forhåndsviden. De skal føle, at de er blevet både underholdt og oplyst. Artiklerne skal gøre mine besøgende klogere på min stil, og de skal overbevise sådan nogle som dig om min store interesse for sprog og SEO.

Jeg er glad for, at du har valgt at besøge mig på min webside, og inden du smutter, vil jeg foreslå, at du kigger lidt min blog. Der finder du artikler som dem, jeg netop har fortalt dig om. Bloggen finder du øverst i højre hjørne. På forsiden fortæller jeg lidt om mig selv.

Bagefter kan du så beslutte, om jeg er den tekstforfatter i Odense, der skal skrive din websides tekstindhold.